fredag 1 februari 2008

Förmiddagskaffe...





...är ju så extra gott och lyxigt när det är lördag. Här tar vi f.m fika i glasverandan och jag tyckte mig höra en liten fågel sjunga utanför, eller var det önsketänkande :-). I hemmet börjar nu våren ta form, jag gör små egna arrangemang som här, vit sten och vit krokus med ett litet sidenband, någon pärla eller sten, enkelt men så fint. Jag är lite manisk på att dekorera med tidningar, någon mer som är? Tidningar som har vackra omslag (oftast Lantliv) färger som passar till årstider och efter humör jag tycker det blir så fint. Jag har precis tagit in körsbärskvistar med hopp om att även de ska sprida lite vår i huset. Trevlig helg på er alla och njut för det ska jag göra. Kramar Malin p.s "Lantlivs" bullarna blev riktigt smaskiga d.s

17 kommentarer:

Kathys Home sa...

Hejsan, vilka härliga bilder du har, det är så underbara färger. Å fikat ser ju jättemumsigt ut..mmm.
Det var roligt att se din favoritbild från Lantliv, eftersom min syster varit med och arrangerat just den bilden..Kul kul..Trevlig helg..//kat

Eleonora sa...

Oh så fin blogg du har!!! Vackra bilder på vackra saker. Jag tittar snart in igen - till dess - ha det så gott och trevlig helg samt förståss en kram från mig

Snäckornas sjö sa...

Vackra, våriga bilder! Underbart!!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så mycket fint och vilka bullar sen! De skulle man vilja smaska på :) Ska nog baka något enkelt idag...
Ha en trevlig helg!
kram.

Anonym sa...

Vilkeb fin sida och vilka fina saker!Kram Memrica

Rumour has it sa...

Hello Malin, may I invite myself to this nice coffee-table?? It looks beautiful and delicious! Greetings from Belgium, Marjolijn

My White Cottage sa...

Så himla härligt och lyxigt det ser ut! Drömmer om att en gång bygga till en glasveranda på vårt hus, det är så underbart att kunna sitta "ute" men ändå inne - oavsett väder!

Hoppas dina körsbärskvistar slår ut! Jag har plockat videkvistar idag och satt in, visst är det mysigt att fixa vår inomhus!

Ha en skön lördagskväll!
Kram Jenny

IKT i min vardag sa...

Jo tack! Där skulle det sitta fint att sitta och fika! Härliga bullar du bakat!
Det var ett vädigt fint blomsterarrangemang du gjort! Du är så piffig och gör det alltid så fint hemma hos dig!

Kram Linda

Jes/Vita villa vila sa...

Nej men ååå så mysiga bilder! Vilken härlig fikastund ni har haft här. Du - Så underbara era väggar med råspånten är!!! Tycker det är superdupersnyggt verkligen! I övrigt lika flärdfullt & classy as always ;)

Hoppas kvistarna slår ut snart - det är ju så mysigt!

Vet du vad? Idag var vi och besökte Vadstena Antik - vilket underbart ställe!!! Tackar allra ödmjukast för det tipset - dit lär vi åka massor (gärna med stooor släpvagn ;) Hittade en jättefin säng till lilla A men tyvärr var den redan såld, men men har lagt ut krokar där nu så får vi se när de får in fler! TACK för tipset vännen :)

Ha nu en superskön lördag,
Kramar Jes

Änglahem sa...

Snälla Malin..nästa gång du ska fika därute och höra på fågelsång, smaska goda bullar...ropa på mig så är du snäll!! Vill oxå sitta ute på eran glasveranda och mysa, ser så mysigt ut!

Ha en bra söndag!!
Kramar
Ulrika

LOPPISLIV sa...

ljuvliga bilder du har(som alltid)....kommer gärna på fika i din glasveranda *fniss*... vitt vitt vitt...vad härligt...att man aldrig tröttnar på det....det är som balsam för själen efter en jobbedag att komma hem till det vita, ljusa som är så lugnande...eller hur?? Bullarna ser ju supersöta ut med små hjärtan på....Trevlig helg...och godnatt....Kraaaaaam Paula

Josephine sa...

Jisses vilket vackert hem ni har! Köket var helt otroligt och matrummet vackert in i minsta lilla detalj. Din inredningsstil är jag väldigt förtjust i och har varit det länge, vårt hus passar dock inte riktigt in i stilen och jag har valt en mer strikt stil hemma hos oss.

Din blogg är en riktig inspirationskälla och även om jag kommenterar för första gången(tror jag) så har jag varit här fler gånger sen du började! Jag älskar din blogg!

Är det Okej om jag länkar till dig?

Kram/björkvägen 15

Solsjö - Under en vind sa...

Så underbart vackra bilder!!! Där skulle jag gärna slå mig ner för en fika! Ha en skön söndag! Kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud så fint du har det hemma, där skulle jag gärna sitta länge med en sådan god bulle och en kopp kaffe! vackra bilder från Österlen med, ha en härlig söndag!! Mari.

Anonym sa...

Vilken ljuvlig hörna för fika!

This is Kia sa...

Vad mysigt med fika på din fina glaveranda. Härligt att du försöker göra lite vår i hemmet, det piggare alltid på människor.

Jättefina bilder.

Kramar Kia

smultrongården sa...

Vilken härlig fika du gjort! En kompis gjorde toscabullarna o sa att dom var superduper!
Jag lägger också ut tidningar eller böcker... snyggt tycker jag med!
Vilket helt otroligt läckert kök ni har! Vilken dröm att laga mat med den utsikten!
Men vet du vad, jag undrar om du har lust att berätta vem som hyr ut ert hus. Är precis på jakt efter ett för 2 fam. Hyr dom ut till alla eller är det privat??
Ha det bra, kram Eva