söndag 13 juli 2008

Norrvikens trädgårdar!










Nu är vi hemma igen brunbrända och med massa ny energi och inspiration, och vi har haft tur med vädret, solen har varit framme nästan hela tiden.

Vi strosade omkring i Torekov en dag och åt lunch i hamnen. Vilken idyll, var man än tittar så är det så otroligt vackert med alla fiskebodar, nät och skrotiga ankare som ligger slängt... Likaså Båstad hur mysigt som helst, trots att det var tennisvecka :-)

Kunde inte låta bli att hoppa ur bilen när jag får syn på denna vagn fullproppad med färska grönsaker bara så där bredvid en liten väg...så underbart! Självbetjäning står det på en skylt och det är otroligt billigt. Det här är små guldkorn som förgyller i alla fall för mig.

Precis vid Båstad ligger Norrvikensträdgårdar en fantastisk park för den som är intresserad. Väl värt ett besök! De hade en designbutik där som hette Ravinens Design, de sålde de här jätte fina stolarna tänk så fina de blir med åren av att stå ute året runt... 

Under alla fruktträd växte blomman jag visar längst ner, den var en av de sorter som de använde som gröngödsling alltså både vackert och nyttigt...var mycket intressant att läsa om.

Det var några bilder från en härlig vecka, tänkte visa några bilder från en jätte mysig restaurang från Halmstad i morgon som jag fick lite nya idéer ifrån som jag ska försöka mig på väl hemma :-)

Hoppas Ni alla har skön semester, tack snälla för alla kommentarer jag fått nu när jag varit borta, jag blir så himla glad, tusen tack!

Kramar från Malin

10 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej!!
men va härligt det låter..norrvikensträdgårdar..ja dit har jag alltid velat åka..var där som liten..

så otroligt trevligt det ser ut med grönsaksvagnen..
ha det så gott..
kram anna

Lilla huset på prärien sa...

Ja där är så fint på Bjärehalvön. Och de har underbart god potatis! Brukar vara där titt som tätt eftersom pappa bor där men det var ett tag sedan jag var i Norrvikens Trädgårdar... får åka dit någon dag.

Kul att ni har haft en skön semester!

Kram Jenny

Stämningsfullt sa...

Hej!
Verkar ha varit riktigt trevligt och härligt :)
Den där vagnen med grönsaker fick mig att minnas somrarna som barn hos mormor och morfar nere i skåne.... Vi köpte jordgubbar, potatis och grönsaker från såna vagnar. Ibland var det bara ett bord... Mysigt :)
Kram!

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka fina bilder!!! Det är underbart där neromkring! Vi förlovade oss minsann nere på klipporna vid Kullens fyr, sambon och jag så vi har en viss förkärlek för Bjäre halvön!

Vad nyfiken jag blir på restaurangbesöket, undrar ju vilken ni har besökt....Idag ska vi ta en tur in dit, dottern fyller 6 år så det ska mysas lite extra!

Ha det gott, kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt ni verkar ha haft. Norrvikens trädgårdar verkar vara ett jätte mysigt ställe. Länge sedan jag var i de takterna, blir kanske under någon framtida semester. Härligt med grönsaksvagnen.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Annas skattkammare sa...

Låter som en underbar vecka.. Vi ska åka till Halmstad i veckan så jag väntar med spänning på restaurang-tips.. =) Ha det gott! Kram /Anna

sand mellan tårna sa...

Superhärlig grönsaksvagn!!!

//L

IKT i min vardag sa...

Vilken underbar plats det verkar vara! Det är så vacker natur när man kommer nedåt de trakterna. Låter som en härlig semester-tur!

Kram på dig!

Mamma C sa...

Det låter som ni har haft det toppen bra. Vilken grönsaksvagn du hittade.
Kram Mamma C

Chatarina sa...

Hej!
Välkommen hem!
Ni verkar haft en underbar vecka.
Vad mysigt det är när man kan stanna o köpa grönsaker på en vagn,
det är sommar o semester det.

Jag kan tänka mig att du har massor med nya ideér från resan..... Jag hoppas du delar med dig av några.

Jag har haft min första semester dag i dag. Helt underbart så nu får jag vara hemma i fyra veckor.
Jag började med att ha ett 3 års kalas och ett 25 års kalas för mina pojkar. Det är 22 år och
2 veckor mellan dem.

Ha en skön tisdag vi ses
Kram Chatarina