torsdag 17 juli 2008

100% good!
Jag kunde inte låta bli att köpa hem de här söta flaskorna när jag var i Bjärka Säby Slott utanför Linköping och fikade med barnen. Och att de var goda och är 100 % ekologiska var ju pricken över i... 

Nu har vi vitoljat altanen, ser ni någon skillnad (räcket är inte påbörjat...)? Pallen som tidigare stod vid hörnsoffan blev bord till plastsoffan. Det är bra att ta bort möbler och sen ställa tillbaka igen, jag tycker det blev lite mysigare och barnen är överlyckliga över att ha fått en slalombana då de kör racer med cyklarna på altanen, men det ser ju inte ni :-) 

Tack för alla tips på trevliga butiker och restauranger nere på Österlen, jag ska besöka dem alla och vädret ser ju inte så lovande ut nästa vecka tyvärr så det är tur att det finns lite mer att göra än att lata sig på stranden :-)

Jag får många frågor om bra inredningsbutiker i Linköping för de som skall besöka staden... Å det är svårt, för jag tycker själv inte att det finns så många bra tyvärr. Här kommer de jag besöker regelbundet...
-Systrarna Grön, underbar blomsterbutik med bästa service och riktigt mysiga småsaker som zinklyktor, ljuslyktor m.m
-Tannefors Blommor, också en jätte bra blomsterbutik med det där lilla extra och jätte bra service.
- Epok på Storgatan mysig inredningsbutik med Greengate, Matteus blandat gammalt och nytt, service sissodär, men de lyckas alltid hitta fina saker att köpa in, väl värt ett besök.
- Handplockat också Storgatan har tyvärr blivit sämre... men man kan hitta mysiga saker även här från Miljögården, Greengate m.m
- E-teak Apotekaregatan modernare lantlig stil, typ Bruka, Linum, Himla m.m fina saker...

Själv var jag på Vadstena Antik igår och som vanligt blev jag mycket nöjd. Fantastiskt bra service och mycket fina saker...visar mina fynd en annan dag..

Ta hand om Er vi hörs i morgon,
Kram Malin


13 kommentarer:

Hem & Lyckas Mia sa...

Å vilken mysig fika du dukat till. Den där drickan säger man inte nej till, söt flaska! Och visst ser jag skillnad på altanen, blev kanonbra. kram!

Stämningsfullt sa...

hej!
Så fint det blev!1 Vad kul :)
Flaskorna var så söta.
Kram!

Sandra / Vit design sa...

Vilken underbart fin altan ni har! Kram Sandra

Lilla huset på prärien sa...

Hej!! Så fint du har det - vilket fantastiskt hus! Själv åker jag hem från Dalarna till Skåne idag och planerna är att stanna en sväng på Vadstena Antik trots familjens protester... :) Hoppas jag också hittar någonting. Är det dyrt?

Kram Jenny

My Lovely Things sa...

Hej!!

Åh så fint trädecket blev..

jaa..flädersaft är så gott..vi har gjort ett par omgångar här..så smaskigt..

Ha det så trevligt på Österlen hoppas på fint väder..
kram anna

Susanne sa...

Jättesnyggt med vitoljad altan. Blev så ljust och fräscht. Har varit lite osäker hur vi ska göra med vår här hemma. Men nu ser jag hur bra det blev. Underbara flaskor. Måste bara säga att jag tycker att dina fönster och dörrar mot altanen är ljuvliga.
Ha de så bra!

Vita ljuva tankar sa...

Ser snyggt ut på trädäcket! Fina flaskor, bra att innehållet var gott också!
De affärer som ni har verkar ju toppen iallafall, verkar ha allt som jag gillar! Ska se om det kan bli en sväng förbi Linköping i sommar...gärna Vadstena med isåfall. Ska bli spännande att se vad du fyndat för fint denna gång!

Kram

Inredningsgalen sa...

Snyggt!
Har ni alltid fint väder??? Åk då inte ner till skåne, här är det kallt och regnar, fast det verkar bli bättre nästa vecka, hoppas det för nu börjar min semester!!!

Ullis/Leva på landet sa...

Gott det ser ut. Blev snyggt när det blev vitoljat på altanen. Kul med lite ommöblering.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

MY WHITE COTTAGE sa...

Så fint ni har på er altan! Kul att ni är på väg ner!

Har mejlat dig!

Kram Jenny

Snusilus o Sannibus sa...

Så fint och mysigt ni har det :) Och ja, visst är flädersaften god! Perfekt att den är ekologisk tycker jag. Så rofyllt och snyggt det blev med de svävande ljusen!

Ha en skön helg!

Kram, Susanne

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

OJ vad jag har missat massor av härliga inlägg!!!! Måste genast läsa i kapp ordentligt! Så mycket fina bilder!

Njut av sommaren!

Kram Jes

lily-g sa...

not that I can understand what you have written but your house is so totally gorgeous and just love your blog