onsdag 30 januari 2008

På mitt matbord...





...har jag ställt mina första ranunkel för året, så underbart vackra, helt bedårande. Systrarna Grön Rebecca och Tannefors Blommor Marie med personal är två blomsterbutiker som jag ofta hälsar på. Här är det service på hög nivå, och väldigt fina saker och inte sån´t som alla andra har. Dom är alltid så gulliga och rara och ger mig så mycket inspiration. Så alla där ute, passerar Ni Linköping, glöm inte att stanna där!

Ranunkel från Systrarna Grön, blomspruta (heter det så.?) från Tanneforsblommor, mitt lilla hjärta har jag lindat dit en stackars pärlhyacint, brukar göra så på mina vårkransar ute och då trivs dom bra, men här har den redan börjat ledsna... Vill också passa på och visa ett armband jag köpt som jag är så himla nöjd med. Tänk vad fint när man fått lite vårsol på sig, den är från Lisbeth Dahl.

Nu har vi precis hyrt ett hus på Österlen i sommar, jag berättar lite mer om det i morgon. Tusen kramar o tack för alla fina kommentaren, jag blir så himla glad! Malin

16 kommentarer:

me and alice sa...

Åh, vad fint du gjort på köksbordet. Ranunklar är min favvo blomma också...
Armbandet är jättesnyggt...
Kul att ni ska hyra hus på Österlen. Där skulle jag vilja bo!!! Hoppas ni får fint väder då.
kram Susanne

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj vilka underbara bilder !
Så vårlika , med allt vackert !!
Härligt med affärer med bra service , då kan det nästan kosta vad det vill tycker jag , det är himla värdefullt !
Dina skolplanscher i bakrunden , är det några gamla eller ..?

Ha det gott !
Kram/Lotta

LOPPISLIV sa...

Hej...Vad fräscht med lite blomster....Nu måste jag iväg och köpa blommor jag också...blir så inspirerad...vita ranunkler är för fina....Kivik och Österlen ja...där är det toppen fint......vi åker dit på dagsturer ett par ggr varje sommar...det är våra små smultron ställen...bättre än Mallorca...;-) det är inte sommar om vi inte kommer dit och får bada i de höga vågorna....särskilt stenshuvud är väl värt ett besök om ni inte varit där innan...Kram och sov gott //Paula

Jes/Vita villa vila sa...

Å vilka underbara bilder och vad sött du har gjort med ranunkler & allt. Det är verkligen en underbar blomma!!! Armbandet var också jättefint.

...Men vet du vad jag spanade mest på och blev så full i skratt åt? Ser att du har så fina skolplanscher bakom bordet (?) ser så ut i alla fall. Vet du vad jag ropade in på fm i dag på Tradera Auktion? Hi hi. Just det gamla underbara skolplanscher 3 st. Det är något jag sökt efter ett bra tag så jag är jättglad! Blev så full i skratt när jag såg dina - vi har visst samma smak i mångt & mycket!

Önskar dig en toppenfin torsdag!

Tack för dina alltid lika goa kommentarer hos mig - det värmer och jag blir jätteglad :)

Stor kram Jes

PS. Jag hann med ett inlägg i dag oxå ;) Ha!

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fint..jag måste ju också köpa hem lite ranunklar(konstigt namn på en så fin blomma..)
Och så himla fint armband..du har bra smak du!!
Semester på Österlen..mmmmm..vad härligt !
Kram Anette

IKT i min vardag sa...

Så fräscht och sprittande vårigt!
Läckert armband också!!!
Har semestrat i Österlen en sommar, underbart var det. Längtar dit igen!
Kul att du ville vara med och tävla!
Lycka till! Kram Linda

My White Cottage sa...

Ranunkler är verkligen ljuvliga! Jag kan dessutom hålla med dig till 100% vad gäller Systrarna Grön och Tannefors Blommor - toppenställen båda två!!!

Som tur är har jag hittat en riktigt toppenbra blomsterbutik här nere också. Det heter Jenny Ekblads Blomster och ligger inne i Ystad. Åker ni in till Ystad på er Österlensemester tycker jag absolut du ska besöka henne!

Var här nere har ni hyrt hus i sommar, blev det Vik igen?!? Blev nyfiken nu ju... men får väl ge mig till tåls tills imorgon... :)

Ha en toppenbra torsdag!
Kramar från Jenny

Anette sa...

Va mycket fina bilder...Vilket kök du har! Hoppas att det är OK att jag länkar till dig...
nellie

Bitte sa...

Var faktiskt hos systrarna grön i lördags, underbart gullig affär. Fina vårblommor du har och fin bakgrund också. Österlen det är ju fint ,men förstår inte hur du kan åka ifrån ditt underbara kök/Kram Bitte

This is Kia sa...

Älskar dina tavlor, är det gamla skolplancher?

Kramar Kia

Änglahem sa...

Det kändes nästan som att komma in i ett sommarlovs smyckat klassrum här hos dig idag. Härligt!!!
Vilka fina skolplancsher du har!!
Ranunklar är bara såååå fina!!
Jättefint armband från L Dahl!! Hon gör så mycket fint!! Hon eller de, undrar om det är en som heter det eller om det är taget firmanamn?
Fint Fint har du!

Kramar
Ulrika

Arga Mamman sa...

Åh, så fantastiskt fint! Vårkänslor sprider sig i min vinterfrusna själ... *ler* I morgon ska jag kila till min favvo blomsterhandel - tack för inspirationen! Kraam!

White Season sa...

Hallå där! Hann inte göra något inlägg tyvärr, men försöker i morgon. O visst planscherna är från skoltiden, kom över dom på en auktion för några år sedan, passar ganska bra där dom hänger. Skulle vilja få tag i något julmotiv att hänga upp under julen så man kan byta lite..men har inte hittat några. Kram kram

In my house sa...

Hej hej, tjejen!!!
Du har ju ett underbart hus,, ditt/ert kök va ju asa-fint "avis"
Och såklart en jätte fin blogg...
kram josse

me and alice sa...

Hej!
Visst kan det vara vackert med vinter. Men i år har det inte varit någon att tala om såå då får det hellre vara. Vill kunna gå ut i trädgården och leta knoppar nu...
Hoppas du hittar speglar... Gillar dina skolplanscher man ser i bakgrunden...
kram Susanne
trevlig helg!

etthemivitt sa...

Här inne var det mysigt, blev direkt störtkär i din panel du har invändigt. Kikar snart in igen ;)

Ha det så bra!
Mvh M