torsdag 17 april 2008

Paket med posten!Jag har vunnit ett underbart pris. Jag var med i en tävling som Eva på Smultrongården hade och tänk att jag vann, det har nog aldrig hänt förrut (jag är en sån som typ aldrig vinner....) så jag blev minst sagt förvånad när jag såg mitt namn på hennes blogg :-) 

Tack snälla Eva det var en underbar söt lampkjol, den är sydd i Himlas hellinntyg och för att inte tala hur ljuvligt gott det luktade om doftpåsen Lemon Raspberry.
Jag blev jätte glad och det är ju extra kul att få ett paket i brevlådan bara sådär. Visar bilder på hur det blev med lampkjolen senare...

Och som sagt har Ni inte varit med och gissat i min tävling så gå ner något inlägg nedan och kika, på söndag kväll har vi en vinnare...

Tack snälla för alla kommentarer det värmer verkligen! 
Kramar Malin

9 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej! Vad roligt att du vann! Grattis! Ska bli kul att få se :)
Ha det bra!
Kram.

Änglahem sa...

GRATTIS till vinsten!! Vad kul, ska bli spännande att få se lampkjolen sen!!

Ha det gott!
Kramar/Ulrika

Mamma C sa...

Grattis till din vinst. Ska bli roligt att se sedan.
Kram mamma c

Fredrik Inredning sa...

grattis!

Mvh
http://www.fredrikfredrik.webblogg.se

Gårdsromantik sa...

Grattis till vinsten! Har hört fler som har problem med bilder mitt inlägg igårkväll fick bilder - få se hur det blir ikväll?

Kram maud

Lina sa...

Grattis! Så roligt det är med små vinster!! Ha en bra helg!

sommar-rummet sa...

Grattis Malin! Kul att vinna... Det är ju inte ofta man gör det. Ha det så gott i helgen och vi hoppas på soliga varma dagar. KRAMAR från mig!

Lillsyrran sa...

Grattis!!!
Alltid roligt att vinna och som sagt va så är det ju inte så ofta det händer. Paket på posten är ju också roligt som lite avbrott mot alla räkningar och reklam.

Jes/Vita villa vila sa...

GRATTIS vännen - å vad roligt med vinsten!!!

Kram Jes ♥