torsdag 27 mars 2008

Bäst & Pest!









Jaha då var det dax, håll i Er...
Jag blev i förra veckan utmanad av Linda med bloggen vita tankar, och det var att visa det bästa i sitt hem och pesten...whaaa :-) och självklart hakar jag på den utmaningen.

Bäst, jaa det får bli köket, tack och lov när vi satt och skissa på lilla torpet, så valde vi efter många om och men en utbyggnad här och det blev köket. Här har vi balkongdörrar ut till den stora altanen som blir ett stort extra rum under sommar halvåret. Underbart ljus som flödar in tack vare alla fönster och takhöjden gör ju även sitt. Ett perfekt kök att umgås i, här har vi stengolv med golvvärme.

Pesten, TV TV TV, finns det något fulare... och X-Box och playstation har ju små pojkarna börjat gilla...ghaaaa. Man ska inte möblera efter TV´n får man alltid höra, och på Sköna Hems inrednings kurser jag gått så är det samma visa.. Och vad gör man själv, jo möblerar precis så och sitter på rad mitt emot TV´n, hu!

Men här skall det göras i ordning!

 TV´n skall väck och här sätts en plasma i stället. Fula högtalarna...hm men det är inbyggda sladdar och det får man ju vara glad för... TV bänken från serien Voice skall säljas, någon som är intresserad? Ställer här en vit soffa och bakom soffan för att dölja TV när den inte används skall jag hänga upp vita linnegardiner som jag lätt kan dra för när man vill ha det lite trevligt :-) 

Det var vad jag hade och bjuda på idag, tack snälla för alla fantastiska kommentarer, jag får så dåligt samvete att jag inte hinner att svara på alla, men jag gör verkligen mitt bästa mellan jobb och bus med barnen...bara så ni vet!
Kramar i massor från mig!

37 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hej vännen!!

jag ser ingen pest..bara väldigt fina saker...
kram anna

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!
Vilka vackra bilder! Så rofyllt! Hehe tja, vad ska man göra åt tvn, de flesta vill ju ha en, och de flesta vill ju kunna se på den också :P
Ha en skön kväll!
Kram, Susanne

Solliden sa...

Hej Vännen!
Har ju tagit min dagliga sväng hos dig!
Vad gulligt att du skriver om vårt hus men just nu känns det som jag bor i en byggarbetsplats och har gjort det i 2 års tid, något tröttsamt.......men , men bättre stunder ska väl komma.

Jag måste bara säga att du tar sååå bra kort och nästa gång följer jag med till Vadstena, har just nu lite antik abstinens!

Kram Lena

sommar-rummet sa...

Ja ditt kök måste väl ändå va det bästa, det är så vackert!!! Men inte vet jag om jag ser så mycke pest, fast TV:n är pest tycker jag. Vi tog o slängde ut våran för flera år sen... Låter kanske som stenåldern, men saknar den faktiskt inte ett dugg. Tar bara en massa tid. Säger absolut inte att du ska slänga ut den, bara förklarar lite... Ha en bra kväll!KRAM

Malin - I min trädgård sa...

Nämen nu får du snart sluta visa ditt vackra kök - jag blir så gröön av avund! Otroligt vackert och härligt! Och alla vackra fönster... suck...

Men jag måste säga att dina PEST-grejer... det var ju verkligen inte pest! Det var ju också fint! Haha, det måste jag säga blev lite misslyckat ;-). TV-apparater är ju egentligen aldrig snygga...

Ha en bra kväll!

Solsjö - Under en vind sa...

Tyckte ändå att din tv var helt okej, vi har en stor svart klump som är bred på alla håll....

Ditt kök är alldeles UNDERBART!!!! Håller med om att det platsar i BÄST kategorin!

Ha en skön kväll, kram!

LantlivsAnette sa...

Halloj där..jag ser inget pest alls..du har ju så fint i varje vrå..även om jag inte gillar tv apparater så tycker jag ändå att din inte är så dum..våran är sååå ful,den står på en rödbrun bänk..jaaa..det är sant,jag skulle vilja ha ett stort vitt skåp o gömma undan allt i..
Kram Anette

Linda -Galleri Palla sa...

Hej! Hittade hit via Jes där jag såg att du bokat i Österlen som semestermål. Kanske känner du väl till Ö-len? Om inte, så får du gäran titta in hos mig. Just nu skriver jag om två av mina absoluta favoritbutiker och fikaställe på just Österlen. Har flera tips om du vill ha! Ha en fin kväll!

White Season sa...

Hmmm, men det är ju inte bara TVn på bilden som är ful, högtalarna är ju det också, jag tyckte det var en jätte bra pest :-(
Och med tanke på min förvandling jag skall göra så blir det ju en jätte skillnad till det bättre :-)
Kram Malin

IKT i min vardag sa...

Hmmmmm...var e´ pesten nånstans?
;-D Hahaha...jag förstår din tanke med fula TV-apparater men din TV-hörna ser ljus och trevlig ut, inte en massa sladdar heller...Det blir spännande att se vad du ska göra för förvandling!

Åhhh ditt underbara kök kan du visa om och om igen, blir alltid lika hänförd! :-D

Vännen, ha inget dåligt samvete. Blogga gör du för din egen skull och det ska vara kul, inte pressande...

Kramar till dig gumman!

Lilla P: sa...

Ditt kök är verkligen snyggt! vad gäller tv är det ett nödvändigt ont.

Lilla P

Färjtorp sa...

Men WOW vilket rymligt och härligt ljust kök!!! Kan tänka mig ännu härligare med dörrarna öppna ut till solen =)

Säger som nån här tidigare sa, ser ingen pest. Jag trodde det hörde till bäst oxå =)

Kram Johanna

In my house sa...

Hallu!!!!

Erat kök är ju helt underbart,,, verkligen fint och sspeciellt,,, ni är ju ensamma om just de!! kul!
Visst är tv-hörnor tråkiga, MEN jag är en sån som uppskattar tv,n väldigt mycket,,,så jag vill ha en go soffa och tv,n framför trots att de ser tråkigt ut,kanske! Är ju sjukskriven, så tv,n är ett bra sällskap...

Ni har de sååå himla fint!!!
Kram j

n o r d i n g å r d e n sa...

Hela ditt hem är ju BÄST!!! Så vackert, allting! Även Tv-hörnan ju! Tv-apparater är aldrig fina men du har lycktas göra det mysigt där ändå! Mari.

Jes/Vita villa vila sa...

Å Malin jag tycker det ser underbart ut i köket!!! Men även TV-hörnan ser fin ut, men det är ju alltid roligt att göra något nytt!

Jaa...jag fick lova att hoppa över bäst o pest pga tidsbrist just nu.... kommer säkert någon annan gång!

Må så gott vännen!
Jes

Mamma C sa...

Vilket vackert kök och jag tycker som Jes här ovan att Tv-hörnan var fin den med.
Kram mamma c

Sara sa...

Köket är underbart, du ska se vår plasma som tar upp en stor del av väggen i vardagsrummet. Linnegardiner var en bra idé.
Sara

Chatarina sa...

Du har så fint hemma. Men jag kan förstå att du tycker TV´n är PEST.

Vi har ett allrum. Där kan Tv´n vara i centrum, men inte någon annan stans.

Jag beundrar dig för alla fina bilder du tar.

Ha en underbar fredag
Chatarina

☆Therese sa...

Pesten ? Ser ikke den jeg, sammenlignet med hvordan det ser ut der vi har TV`n (en stor svart gammel klump)ser det nydelig ut hos deg. Kjøkkenet deres er virkelig herlig - sukk. Så stort og luftig ... + dørene ut. Liker alt sammen.
En ting til; du skal IKKE ha dårlig samvittighet. Klart at familie og jobb prioriteres :o) Blogging skal vel være kos, ikke stress og noe man får dårlig samvittighet for !!
Ha en super duper fin fredag.

Vita maränger sa...

Håller med dig. Ingen tv är fin.
KRAM
PS. Jättefina bilder på ditt kök. Det är jättefint.
KRAM

Doften av vanilj sa...

Ditt kök är bara helt underbart!Har svårt att se din pest... Tycker att det ser bra ut. Men jag håller med om att dessa teknikprylar sällan är särskilt tjusiga. Men din tv hörna är rena drömmen mot min/ Kram

lottens vita och gröna sa...

men hörru dit kök slår alla jag sett!!! tv ja, uuuuuu vad fula, skulle kunna vara utan för att slippa åbäket, men ...det är ju mysigt att ligg där och slöa med...hm! jättekram lotten

svartataket sa...

Jättefint!Härligt med alla fina fönster i köket!!

Trevlig helg!

Maria sa...

Svårt att hitta något som är pest i er fina hus!
Men jag håller med, fy vad tv och all annan elektronik är ful.Hemma har vi ett stort serveringsskåp som vi har gömt allt i. Tv är dock fyllt synlig men de värsta apparaterna är osynliga!

My White Cottage sa...

Jag kan inte heller se något pest på dessa bilder... Nej, men jag håller med dig, teknikprylar är oftast inte särskilt roliga. Sitter varje kväll och stör mig på allt virrvarr av sladdar som råder bakom vårt sidebord (där vi har tv:n, dvd, boxer osv). Drömmer om att ha en skåp med dörrar där man kan stänga för tv:n när man inte tittar.

Jag ska på bloggträffen som Sara Under en vind och Lönnergårds Anna anordnar, var det den du menade?!? Det ska bli toppenkul!!!

Ha en härlig helg!
Massor kramar från Jenny

Karin i Villa Grå sa...

Att ditt kök är bäst råder det ingen tvekan om, det är SÅ VACKERT! Men din pest är också en juvel bland alla pestar som visats på olika bloggar..! Det ser helt okej ut, jag lovar :-)

Kram!

Karin

Jes/Vita villa vila sa...

Kikar in & önskar dig och din familj en underbar helg!

Hoppas vi får se våren och solen - det vore mysigt! Här i Norrpan har vi mycket mer snö än i Lkpg har jag noterat i veckan som gått så det ser ju ljust ut för er del ;)

Nu har jag lagt ut vad jag shopade på handplockat (bland annat... mer kommer)

Största kramen vännen!

Jes ♥

LOPPISLIV sa...

Förstår att du tycker ditt kök är Bäst...det är ju hjärtat i ett hus och ett sånt vackert hjärta ni har sen :-) Din pest ser jag inte....ser så fint ut...fast jag håller med att tv apparater är inte vackra men det är svårt att vara utan också..Ha en härlig helg...Kram Paula

fyra vindar sa...

jösses vilket kök! är inte svårt att haja att d är bäst!
/sofia

ACStyle sa...

Köket är helt underbart, stort, luftigt och ljust! Jaaa du, det är inte lätt att få karlar att förstå hur fula tekniska prylar är... Man kan bara göra det bästa av situationen. Men du hade ju en bra idé hur man kan gömma tekniken!

Arga Mamman sa...

Underbara människa & Underbara hus!!! Ingen pest så långt ögat kan nå...!! Du har sååå vackert i ditt hem! Hoppas att du får en trevlig helg! Kraaam!

Anonym sa...

Kjøkkenet deres er bare helt fantastisk, for et lys dere må ha der...! Og pesten var jo ikke så ille for å være en tv-krok da, ikke så ille som vår, hihi... Ønsker deg en trivelig helg! Synnøve :)

Anonym sa...

Underbara bilder. Kan inte hålla med om att det ser ut som Pest vid Tv´n. Du har lyckats gömma allt tråkigt.
Johanna

Viktoria ♥ sa...

Åh vilket vackert kök!!

Margareta sa...

Tv:n är ett problem när man inreder tycker jag sen har du löst det jättefint.Men jag förstår precis vad du menar.Samtidigt vill man inte vara utan heller.

Margareta sa...

Oj, köket glömde jag. Helt outstanding underbart. Man blir grön av avund men det passar väl så här års. Skämt åsido. Jag gläds med dig och njuter av din goda smak.
Kram,Margareta

Anonym sa...

Jag blev helt galet förälskad i köket! Får man flytta in?