torsdag 6 mars 2008

Badrum!









Här är vårat badrum, där uppe har vi en liten toalett, men här finns badkar och dusch. Modern badrumsinredning, nu är det 2,5 år sedan vi gjorde i ordning huset, men hade jag fått välja idag hade jag gjort mer lantligt. Tack och lov är det ändå stilrent och fräscht så jag tror vi kan stå ut med det i flera år till :-) När jag var på Vadstena Antik sist så köpte jag den här komoden, (heter det så..? ) jag tycker det bryter av fint och blir en skön mix. Fin utsikt mot boden, där jag har mitt planteringsbord och på andra kortsidan har vi öppnat upp ett stooort hål så vår stora Leonberger har möjlighet att gå in och värma sig om det blir för kallt, då vi gjort det som en liten trevligare variant av hundgård när vi jobbar. Idag ska jag njuta av min lediga dag, solen skiner och barnen kvittrar tänk vad piggare man blir av lite sol, så det blir en härlig dag ute med bus och kanske en liten vårplantering ;-) Önskar alla en jätte härlig dag och tack snälla för era fina kommentarer det värmer! Kramar Malin

12 kommentarer:

bykerstin o. butikblandannat sa...

Ja, visst är det härligt med solen! :) Man blir så glad och inspirerad till att gå ut, pyssla och fixa. Längtar så efter en egen trädgård. Vad mysigt med en Leonberger :) Är ju perfekt med en hundgård. Har en flat retriever hanne som alltid är varm och vill ligga ute i gräset eller på trappen och spana. Han skulle trivas i hundgård.. Du tar otroligt vackra bilder! Är så imponerad! Det är verkligen en konst att ta bra bilder, har jag upptäckt iom bloggandet.. Hoppas helgen blir skön och solig! Kram Kerstin

Anonym sa...

Vad lyxigt med fönster (och därmed blommor) i badrummet! Fräscht och fint såg det ju ut!

Stämningsfullt sa...

Hej1
Åh så snyggt och stilrent!
Det är nog bara bra att det inte blir alltför inriktat på en stil (de fasta sakerna, typ badkar osv...)eftersom du då kan kombinera med den stil du vill...
Idag ska vi också passa på att njuta av solen!
Ha det gott :)
Kram!

Dorthe ♥ sa...

Vilket vackert badrum du har! Ser så lugnt och fridfullt ut. Inte alls överdekorerad som man så ofta ser. Ett badrum ska andas lugn och ro, och det gör ditt verkligen.

Kramar
Dorthe

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!
Vilket vackert badrum!! Så stillsamt :) Jättefint!
Ha en trevlig helg!
Kram, Susanne

My Lovely Things sa...

jääte trevliga bilder..
gillar verkligen ert badrum så fint..och era vackra fönster..i love spröjs!!!
kram anna

sommar-rummet sa...

Hej! Men vilket fint badrum du har! Med både dusch o badkar. Jag som visar vårt lilla futtiga krypin idag...Ha en bra helg! Kram!

My White Cottage sa...

Jättefint badrum! Jag gillar ert badkar med den lite annorulunda formen. Det saknar verkligen vi, ett badkar. Skulle vilja ha ett gammalt på tassar. Vårt badrum är dock rätt litet så frågan är om det går in ett... Får väl mäta och börja kolla runt! Det ska tydligen finnas en byggnadsvård inne i Malmö. En tripp dit får det blir snart!

Njut av din lediga dag! Här var det soligt imorse men nu är det alldeles dimmigt...

Största kramen till dig från mig!

Karin i Villa Grå sa...

Ja, man blir verkligen så mycket piggare så fort solen tittar fram! Jag har sagt hela dagen att jag ska ut, men har fortfarande inte kommit iväg :-O Alldeles strax blir det emellertid frisk luft (och förhoppningsvis lite D-vitamin, om nu inte solen står för lågt för att det ska bli något).

Det jag ser av badrummet är ju lantligt, eller är det de vackra fönstren som luras? Badrummet är en dröm, som allt annat du har visat..!

Vi funderar till och från på att skaffa hund eftersom det i stort sett alltid är någon hemma och vi har tid att ägna oss åt en. Ett tag var vi faktiskt inne på just Leonberger för de är bara SÅ fina - idag lutar jag mer åt en dansk-svensk gårdshund och de är ju blygsammare i storlek :-)

Ha en underbar helg!

Kram, Karin

IKT i min vardag sa...

Hej lilla vännen!

Så snyggt och stilrent badrummet ser ut att vara och så de härliga fönstrena till!!! *Suck*...Malin, du har inte lust att byta till en lägenhet mitt i Borås va?? Jag vet en i såfall...och vi tar huset i byte :-)!!!
Hoppas att dagen varit underbar och trevlig fredagkväll!

Många kramar!

Steinheim sa...

For ett fint baderom, å så lyst og fint... Drömmer meg bort i dine fine bilder.
Vår bad er "under trappa"....
En dag skal det bli ett nytt.

Jes/Vita villa vila sa...

Hej tjejen,
Nej men ååå vilka härliga bilder från ert badrum - så mysigt det ser ut & vad lustigt att du nämner och visar en kommod - liknande den jag fick i veckan - ha ha, det var ju för komiskt! Och jag som inte hunnir besöka dig på några dagar - gissa om jag blev glad när det var 2 nya inlägg - HURRA - så himla kul! Alltid så underbart att kika in här - men det vet du ju att jag tycker ☺

Önskar dig en superhärlig helg vännen!

KRAM Jes ♥