söndag 7 mars 2010

Solljuset...









Solen skiner fortfarande och plötsligt vaknar allt till liv...inspiration, ork, lust och längtan. Det går ju inte att göra så mycket ute med all snö mer än att gå långa promenader i solskenet och busa med barnen, de kan minsann gå på skaren det kan ju inte mamma :-)

Det man kan göra nu är ju att drömma och planera, nu är det inköp av jord, frön och vårlökar...jag får inte nog av färska blommor, några bilder från vardagsrummet med ranunkel och tulpaner. Den svarta kistan är från Vadstena Antik och idag är jag så glad att jag inte målade den vit.

Jag fick Gudrun Sjödéns senaste nyhetsbrev, vackra vårkläder i härliga färger. En blogg som inspirerar mig så mycket är blomsterverkstad gå in där om du vill få inspiration.

Med hopp om våren!
Många kramar Malin

22 kommentarer:

DustyLu sa...

I love your blog it is beautiful! Great style and taste! Off off to browse! ~lulu

Anonym sa...

Åhhh! Blir såå glad när jag kikar in och ser att du skrivit nåt nytt! Visst kommer orken och man fylls lixom av värme när solen skiner! Tycker det är jätte roligt att du verkat hittat tilbax "hit"!

beachhouse etc. sa...

You are an awesome photographer...love your blog you have inspired me so much ...i wish that you had Goggle translate on here ...it translates into your language..you can get the widget on my blog...have a great white day...suzanne

Hus nr.14 sa...

solstrålarna behövs verkligen nu efter denna långa vinter!
Marielle

Vårt lilla hem sa...

Aaa solen är verkligen underbar! Helgen och början på veckan har varit såå skön med låånga promenader och förnyad energi! Helt plötsligt verkar alla piggar och gladare :)

Jag håller med, blommorbuktetter, vårlökar mm piggar verkligen upp! Har tulpaner, pärlhyacint och vårliljor hemma, mmm :)

Så vackra bilder! Härligt att du är tillbaka med nya inlägg och inspiration!

Kramar! Jenny

Vårt lilla hem sa...

Hej igen!

Jag har en fråga ang era fönster, går det bra att maila dig? Jag hittar ingen mailadress...
Vore jättesnällt!

Kramkram, Jenny

Anisis sa...

Hej ! Jag tycker jättemycket om din blogg och du har så fiiiint hemma ! Blir inspirerad av dina bilder ! Må gott ! Kram Anna

sommar-rummet sa...

Hej igen! Länge sen! Visst va det tur att kistan inte blev "drabbad" av penseln! Själv blandar jag mer o mer svart i min inredning! KRAM

IKT i min vardag sa...

Hejsan Malin!

Ja det var himla tur att kistan lyckades undslippa vitfärgen. Det är ju så snyggt med kontraster också och den naturliga slitningen på kistan gör sitt också.

Nu börjar man vakna till liv igen efter vinterdvalan ;)

Kram Linda

Mycket annat & lite betong sa...

Visst är det skönt med solen och ljuset, man får lust att göra så mycket, till och med att städa och röja.

Trevlig helg
Agneta

Stina sa...

En stor kram till dig Malin.:-) Stina

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hej Malin,
Vad vackert med de vita tulpanerna på den mörka kistan. Så härliga kontraster. Och jag håller med dig....jag vill också börja plantera NU!!!!
Kram, Nina

Anonym sa...

ditt sista inläggg går inte att se man ser bara en liten bild på en vit blomma sen kommer man till ett gammalt inlägg för detta är väl inte det sista??

Vintage sa...

Älskar det du visar! Underbart fint! Ha en skön Fredagkväll! Kramar Susanne

Jill sa...

Hi
I love your blog and your photos are superb. I have started my own blog http://nicedayatrosies.blogspot.com
I have entered you as one of my favorite blogs. hope this is okay
Look forward to your next post.
Jill

Olivia sa...

Så himlans fint ni har det hemma:) Blir alltid inspirerad av att kika in här.
Olivia:)

Sara sa...

Fina bilder :-)
Kram

Solsjö - Under en vind sa...

Ser att du plockat bort ditt sista inlägg...förstår att det kan vara svårt att ha det kvar när det är så personligt! Hoppas att du mår bra!

Vill säga att reportaget i Lantliv var väldigt fint! Njuter av bilderna! Har alltid gillat din stil och alla bilder från dig!

Ha det gott, kramar!

WhiteWhispers2u sa...

Simply Beautiful! Just wanted to visit for a few.~Cheers Kim

LOPPISLIV sa...

Hej Malin! Ser att sista inlägget är bortaget, därför skriver jag i detta. Ville bara kika in och säga att reportaget var ljuvligt fint i Lantliv, du har så fin känsla för inredning. Hoppas du mår bra, kram Paula

Designe sa...

Grattis till det fina reportaget i Lantliv! Det var det första jag råkade slå upp i tidningen och tyckte jag kände igen mig! :)
Kram

Essay_writer sa...

you have nice photos