torsdag 21 januari 2010

Nytt År och ny energi...
Det har hunnit att bli ett Nytt År 2010, och jag vill med detta inlägg önska Er det bästa.

Jag har precis kommit hem från en långresa och har inte hunnit med längta så mycket efter våren som jag brukar göra den här tiden. Med ny energi så känner jag mig laddad och inspirerad i det mesta.

Tack vare den härligt vita snön som ligger som ett duntäcke här utanför och ger en sån här härlig landet Narnia känsla så är jag ganska tillfreds med att ha lite mossa kvar här inne...

Men jag hann allt med en sväng till Blomstertorget igår och köpte lite vita pärlhyacinter, vita ranunkel och tulpaner, och bara att ställa färska kryddor och örter i köksfönstren ger en härlig krispig och fräsch känsla.

Många kramar till er alla som fortfarande går in och kikar här, jag tänkte lägga upp några bilder från några härliga platser jag besökte nu när jag var i Mexico.

Kramar från Malin

2 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Hej Malin! Vad roligt med ett inlägg från dig!

Vad härligt det låter med lite vackra vita vårblommor... här får det vänta, än så länge ligger jag ju bara här i min soffa pga av foglossningen - så jag kan liksom inte njuta av ngt som inte står på soffbordet :-).

Hoppas allt är riktigt bra med dig! Jag njuter som vanligt av dina vackra bilder.

Stor kram M

Mycket annat & lite betong sa...

Vilka vackra bilder på dukningen!
Vad kul att du har gjort några inlägg igen, jag har ofta tittat på din blogg och nu har jag börjat blogga så smått själv.
Hälsningar Agneta