tisdag 16 juni 2009

Lavendel, timjan, rosmarin....








Jag har varit i Spanien på ett fantastiskt härligt äventyr, en fart fylld ridresa med underbara hästar, god mat och vilken natur helt otrolig. Att det var 35 c och sol var ju heller inte fy skam :-) Canjou hette stället där vi bodde, några mil från Girona, en 1100 talsgård högt uppe bland bergen med magnifik utsikt över pyreneérna som hade snötäckta toppar. Varje morgon packade vi sadelväskorna med vin, ostar, korvar, nötter och färskt lantbröd. Sen blev det långa förmiddagsturer i sadeln på 4h. Medtagen lunch i det gröna, eller tapas i en liten by och hästarna stod under träden i skuggan och mumsade på sin mat. 7 h i sadeln varje dag åå så härligt skönt trött i kroppen man var efter en sådan dag, och middagen var serverad när vi kom hem på kvällarna. En skön simtur i poolen var ju inte heller fel att mjuka upp musklerna i kanske därför jag inte fick någon träningsvärk? :-)

Lavendel, citroner, timjan och rosmarin dofterna är otroliga, första bilden är på mig och en av deras hästar som är pensionär, han fick nämligen gå lös om kvällarna och busa med hundarna som tillhörde gården, mysigt.

Nu tillbaka till sommaravslutningar, full fräs på jobbet och data strul här hemma och midsommar! Förresten Smilla fick 5 underbara kattungar som föddes i lördags kväll...sååå söta!

Vi hörs snart igen,
Kramar Malin

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så underbart härligt det låter!!! Så det blev ingen öm bak?;))Doften av kryddor är helt magisk, när jag såg de stora rosmarinbuskarna i Turkiet så tänkte jag på min lilla stackars magra därhemma.Lite av deras klimat hade inte varit fel!Hoppas att ni får en riktigt härlig midsommar!!
Kram
Marie minlillaveranda

rosenskära sa...

Det här inlägget har jag verkligen sett fram emot! Din resa låter som en dröm för mig.

Jag antar att både du och syrran är riktiga hästtjejer eftersom ni klarar att rida så många timmar varje dag utan några större problem. Själv hade jag inte kommit upp på hästen dag 2.

Naturen, sällskapet, djuren, maten, dofterna, ljuden... Jag vill läsa mer, var det tidiga morgnar, hur många deltagare var ni? Inte för att risken är så stor att jag gör detsamma, det blir bara lättare att drömma vidare...

Välkommen hem till din lite större familj! Väntar otåligt på kissebilder!

Kramar
Lena

☆Therese sa...

Uha - det ser utrolig flott ut!!
Jeg har aldri vært noen hestejente, men dette virker jo som en herlig opplevelse jeg godt kunne vært med på :O)

Ett hus i vitt sa...

Åh himmel din resa låter som en dröm!! Lite som en romantisk film :-).Så härligt att vara ute i naturen i Spanien med hästar...Jag var hästtjej när jag var yngre, det skulle vara jättemysigt att ta upp det igen. Ha det gott o trevlig midsommar! Kram, Anette

IKT i min vardag sa...

Hujeda mig så vackert!!! Förstår att du haft det underbart. Bilderna är otroligt vackra.

Du måste visa bild på kattungarna sedan...så söta de måste vara.

Kram Linda

Schneesternchen sa...

Wonderful! Like in Paradise! :)



Martina

Mamma C sa...

Vilken underbar resa du varit med om. Det låter så skönt och bilderna är underbara. Ha en fin midsommar nu.
Kram Mamma C

Stjärnor & Champagne sa...

Vad härligt det ser ut och vilken resa!!!! MYsigt med kattungar.
Ha en riktigt skön midsommar...

Kram Anne

Wee Mary sa...

Hej!
Vilken underbar kombination av upplevelser. Lite lugn & ro för själen.

Ha en fin midsommar.
/Marie

Livet hos Lind sa...

Så vackert det ser ut. Förstår att du njutit av din semester!!

Trevlig midsommar!

Kram

Carro

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Det låter ju helt ljuvligt:)
trevlig midsommar!
kram/s

Chatarina sa...

Hejsan!
Välkommen hem. Vilken härlig resa. Det ser helt underbart ut. Vilken utsikt. Jag kan tänka mig att det är en resa man inte glömmer i första taget.

Jag önskar dig en skön midsommar
Kram
Chatarina